Pe cuvânt de spioană (Fetele Gallagher #2) – Ally Carter

pe-cuvant-de-spioana-fetele-gallagher-vol-2---editie-de-buzunar_1_fullsize Titlu: Pe cuvânt de spioană

 Titlu original: Cross My Heart and Hope to Spy

 Autor: Ally Carter

 Editura: Leda

 Anul apariţiei: 2012

 Nr. pagini: 223

Descriere:

După ce a trebuit să renunţe la primul ei prieten, Josh, tot ce-şi doreşte acum Cammie este un semestru liniştit. Dar asta e mai uşor de spus decât de făcut când eşti elevă la cea mai bună şcoală din lume… pentru spioane: Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale.

După ce este învinuită pentru o breşă în securitate care pune în primejdie statutul ultra-secret al şcolii, Cammie şi prietenele ei află că şcoala lor urmează să găzduiască o serie de musafiri misterioşi – nume de cod: Blackthorne. Şi, în curând, fetele se strecoară prin pereţi şi coridoare secrete, montează microfoane şi dispozitive de urmărire şi iau amprente pentru a afla adevărul despre Blackthorne şi pentru a o disculpa pe Cammie. Şi chiar dacă au încredere în talentele lor de spioane, de data asta ţintele sunt mai dificile (şi mai sexy!), iar miza pentru inima lui Cammie – şi iubita ei şcoală – mai mare ca niciodată.

Părerea mea:

Nu credeam că o să spun asta dar… mi-a plăcut! După ce am citit primul volum nu am crezut că seria asta mă va fermeca prea tare dar, spre surprinderea mea, acest volum m-a prins într-un fel în care primul nu prea a reuşit.

Mi-a părut rău de Josh, pentru că îmi plăcea de el. Bine că a apărut Zach, care acum mi se pare mult mai potrivit şi mai bun pentru Cammie. Dacă stau să îi compar, Josh nu este decât un puşti normal care nu are nicio şansă în faţa farmecului lui Zach şi a replicilor lui îndrăzneţe. Volumul acesta a fost mai bun decât primul din mai multe puncte de vedere: acţiunea mi s-a părut mai alertă, povestea mai captivantă, iar faptul că au fost aduşi băieţi la Colegiul Gallagher nu a putut fi decât un lucru bun! Semestrul liniştit pe care Cammie şi-l dorea numai liniştit nu a fost, iar finalul cărţii a fost unul pe placul meu.

Gândindu-mă la sosirea lui Macey în şcoală şi la faptul că nu era văzută prea bine de Cammie, Bex şi Liz, lucrurile chiar au evoluat pentru că acum fetele sunt bune prietene, iar ajutorul lui Macey este întodeauna binevenit datorită experenţei pe care aceasta o are cu băieţii. Pe langă acestea, notele ei chiar s-au îmbunătăţit iar profesia de spion poate că nu îi mai este chiar atât de nepotrivită pe cât părea la început.

Dispariţia tatălui lui Cammie începe să îmi atragă atenţia tot mai mult, şi cred că pe viitor vor fi dezvăluite lucruri noi.

Nota: 4/5

Reclame

4 gânduri despre &8222;Pe cuvânt de spioană (Fetele Gallagher #2) – Ally Carter&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s