Impecabil (Micuţele mincinoase #2) – Sara Shepard

impecabil Titlu: Impecabil

Titlu original: Flawless

Autor: Sara Shepard

Editura: Leda

Anul apariţiei: 2011

Nr. pagini: 352

 

Descriere:

CELE PATRU MICUŢE MINCINOASE SUNT DEPARTE DE A FI FETE BUNE

Spencer i-a furat iubitul surorii sale. Aria are inima zdrobită din cauza profesorului ei de engleză. Lui Emily îi place noua ei prietenă, Maya… suspect de mult! Hanna ajunge să se îmbolnăvească din pricina obsesiei de a arăta impecabil. Şi cel mai oribil secret al lor de până acum este atât de scandalos, încât aflarea adevărului le-ar distruge pentru totdeauna. Şi de ce nu le-aş da în vileag? Din moment ce merită cu-adevărat să piardă totul…

Părerea mea:

Volumul acesta a fost plin de situaţii neprevăzute. Uităndu-mă la serial şi după ce am citit primul volum am crezut că cele două sunt aproape la fel, dar de această dată situaţia a început să devină tot mai diferită. Toby şi-a făcut apariţia împrietenindu-se cu Emily, dar lucrurile nu s-au terminat deloc plăcut. Tatăl Hannei s-a întors şi el în viaţa ei după atâţia ani de absenţă, dar când lucrurile păreau că o iau pe calea cea bună sora vitregă a Hannei, Kate, a reuşit să îşi bage nasul şi să strice tot.

Spencer i-a furat Melissei iubitul, dar nu are nicio garanţie că va reuşi să îl şi păstreze. Aria şi-a făcut şi ea un nou iubit, dar asta nu înseamnă că l-a uitat pe Ezra. În plus, A. a intervenit în viaţa familiei ei iar acum totul pare că se năruie sub ochii ei. Finalul a fost foarte trist, aici fiind şi singurul moment în care am fost supărată că nu s-a asemănat cu serialul.

Nota: 4/5

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s