Atingerea Umbrei (Academia Vampirilor #3) – Richelle Mead

AV3

Titlu: Atingerea Umbrei

Titlu original: Shadow Kiss

Editura: Leda

Autor: Richelle Mead

Anul apariţiei: 2010

Nr. pagini: 544

 

Descriere:

CE S-AR ÎNTÂMPLA DACĂ DÂND GHES INIMII, ROSE ŞI-AR PIERDE CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ PENTRU TOTDEAUNA?

Lissa Dragomir este o prinţesă moroi, cu un rarisim dar de a stăpâni magia spiritului. Ea trebuie apărată în orice moment de strigoi (morţii vii), cei mai fioroşi vampiri. Puternicul amestec de sânge omenesc şi vampiresc din venele Rosei Hathaway, cea mai bună prietenă a Lissei, o face să fie dhampir. Rose şi-a dedicat viaţa unei misiuni mai mult decât primejdioase: s-o apere pe Lissa de strigoi, care şi-au jurat s-o facă asemeni lor.

O premoniţie întunecată încolţeşte în mintea lui Rose şi umbre fantomatice prevestesc un rău cumplit ce se apropie tot mai mult de porţile de fier ale Academiei. Strigoii strâng cercul şi cer răzbunare pentru vieţile luate de Rose. Într-o luptă mai aprigă decât cel mai înfricoşător coşmar, Rose va trebui să aleagă între viaţă, dragoste şi cele două fiinţe care contează cel mai mult pentru ea… dar oare alegerea ei înseamnă că doar unul dintre ei va supravieţui?

Părerea mea:

De departe cel mai bun de până acum, volumul 3 m-a ţinut în priză cu fiecare pagină dată şi cu fiecare cuvânt citit. Chiar nu am cuvinte să descriu cât de mult mi-a plăcut şi cum m-a făcut să mă îndrăgostesc iremediabil de seria asta, care este pur şi simplu fantastică!

Nici nu ştiu ce mi-a plăcut mai mult. Dimitrie şi Rose, care au devenit mai apropiaţi ca niciodată? Sau Adrian cu prezenţa lui permanentă în Academie? Ori Christian cu farmecul lui care nu poate trece neobservat? Sau poate noile abilităţi pe care Rose descoperă că le are? Respunsul e toate, evident. Cartea asta te captivează în întregime şi cu greu o vei mai putea lăsa din mână.

Finalul a fost pentru mine ca un pumn în stomac, nu îmi venea să cred ce citesc! Am fost în acelaşi timp îngrozită, îndurerată şi furioasă! Richelle Mead a avut mult curaj să facă mişcarea asta.

Nota: 5/5

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s