Lupta (Jurnalele Vampirilor #2) – L.J.Smith

lupta-jurnalele-vampirilor-149373

Titlu: Lupta

Titlu original: The Struggle

Editura: Leda

Autor: L.J.Smith

Anul apariţiei: 2010

Nr. pagini: 256

 

Descriere:

În liniştitul orăşel Fell’s Church lucrurile se precipită. Damon este mai nerăbdător ca oricând s-o facă pe Elena partenera lui, Regina Întunericului. Elena, tot mai vulnerabilă, se confruntă cu uneltirile lui Caroline şi ale lui Tyler, în vreme ce Stefan trebuie să-şi calce jurămintele şi să-şi înfrunte pe viaţă şi pe moarte fratele.

Elena
Fata cu ochi albaştri de nestemată şi păr de aur, întodeauna Regina Balului, cea care poate avea orice băiat işi doreşte.
Stefan
Distant şi misterios, pare să fie singurul băiat care îi poate rezista Elenei, deşi încearcă din răsputeri să o apere de ororile trecutului său tragic.
Damon
Sexy, periculos şi mânat de dorinţa de a se răzbuna pe Stefan, fratele pe care îl învinuieşte că l-a trădat. Hotărât să o aibă pe Elena, e în stare să omoare pentru ea.
 
Părerea mea:
 
Volumul 2 porneşte chiar din punctul în care ne-a lăsat primul volum. Încercările de a-l găsi pe Stefan o determină pe Elena să apeleze la ajutorul lui Damon. Acesta este astfel implicat mult mai mult în acţiune şi putem descoperi ca fratele rău nu este de fapt chiar atât de rău pe cât pare. Problemele nu se opresc însă aici. După ce îi găsesc jurnalul, în care Elena scrisese lucruri extrem de importante, colegii ei au de gând sa dezvăluie conţinutul acestuia.
 
Am observat o schimbare în bine faţă de primul volum. Lucrurile devin mai alerte, situaţia mai tensionată iar miza este mai mare. Personaje precum Damon sau Caroline suferă unele schimbări, iar încrederea Elenei este pusă la încercare. Prietenele ei o sprijină însă în continuare şi o ajută de fiecare dată. De ramarcat este modul în care fostul prieten, Matt, îi este alături Elenei. Cartea, deşi având un numar mai mic de pagini, a reuşit să mă surprindă într-un mod plăcut iar finalul nu face altceva decât să te îndemne să pui cât mai repede mâna pe volumul următor.
 
Nota: 4/5
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s