Trezirea (Jurnalele Vampirilor #1) – L.J.Smith

url

Titlu: Trezirea

Titlu original: The Awakening

Editura: Leda

Autor: L.J.Smith

Anul apariţiei: 2010

Nr. pagini: 288

Descriere:

DRAGOSTEA POATE SĂ UCIDĂ
 Un triunghi amoros mortal străbate timpul, din Florenţa sfârşitului de veac cincisprezece până într-un orăşel american din zilele noastre – povestea iubirii adolescentine dintre doi fraţi vampiri şi frumoasa fată împărţită între dragostea lor.
Elena
Fata cu ochi albaştri de nestemată şi păr de aur, întodeauna Regina Balului, cea care poate avea orice băiat işi doreşte.
Stefan
Distant şi misterios, pare să fie singurul băiat care îi poate rezista Elenei, deşi încearcă din răsputeri să o apere de ororile trecutului său tragic.
Damon
Sexy, periculos şi mânat de dorinţa de a se răzbuna pe Stefan, fratele pe care îl învinuieşte că l-a trădat. Hotărât să o aibă pe Elena, e în stare să omoare pentru ea.

Părerea mea:

Viaţa Elenei Gilbert, cea mai populară fată din liceu, se schimbă în momentul în care vampirul Stefan Salvatore îşi face apariţia în micul oraş Fell’s Church. Cei doi se îndrăgostesc unul de altul din prima clipă, însă lucrurile se complică în momentul în care îşi face apariţia şi Damon, fratele cel rău al lui Stefan. Scopul venirii lui este de a-şi ucide fratele şi de a răzbuna astfel moartea lui Katherine, fata vampir care i-a transformat pe Stefan şi pe Damon cu secole în urmă. După ce observă asemănarea izbitoare a Elenei cu Katherine, Damon decide să o facă pe Elena să îi fie Regina Întunericului. Lucrurile se precipită şi mai mult între cei doi fraţi dar şi în liniştitul orăşel, care acum este zguduit de crime misterioase şi apariţii stranii.
 
Cartea mi-a atras atenţia după ce am început să urmăresc serialul. M-a bucurat să observ că diferenţele dintre cele două sunt destul de mari. Mi-au plăcut momentele de tensiune şi atmosfera creată de autoare, iar descrierea pasajelor din cimitir m-au făcut cu adevărat să mă simt ca într-o lume fantastică.
 
Nota: 4/5
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s