Reuniunea (Jurnalele Vampirilor #4) – L.J.Smith

235464533

Titlu: Reuniunea

Titlu original: Dark Reunion

Editura: Leda

Autor: L.J.Smith

Anul apariţiei: 2010

Nr. pagini: 288

Descriere:

DRAGOSTEA POATE SĂ UCIDĂ

O nouă ameninţare s-a ivit în Fell’s Church, un alt spirit malefic dezlănţuit. Bonnie, Meredith şi Matt, împreună cu Stefan şi Damon, îţi unesc forţele pentru a înfrânge, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevăzut.

ELENA

Revine din lumea morţilor pentru a recrea puternicul trio al vampirilor.

STEFAN

Chemat de către Elena, îşi ţine promisiunea făcută şi luptă împotriva celui mai înspăimântător rău cu care s-a confruntat vreodată.

DAMON

Alăturându-se fratelui pe care odinioară îl socotea duşman, se bate cu această nouă oroare cu forţă, viclenie şi farmec mortal.

Părerea mea:

În urma evenimentelor nefericite din finalul volumului 3, volumul 4 este scris din perspectiva lui Bonnie. Lucrurile par să revină la normal, însă o forţă malefică se abate din nou asupra orăşelului. Multe persoane sunt în pericol, iar prietenele Elenei încearcă să lupte împotriva ei cu ajutorul acesteia şi al fraţilor Stefan şi Damon. Lucrurile devin chiar periculoase când Sue Carson moare aruncată de pe balcon, iar situaţia se dovedeşte a fi chiar mai gravă decât se credea. Îşi face apariţia un personaj nou, Klaus, primul vampir care a existat, a cărui ameninţare nici nu se compară cu cele precedente.

Volumul a fost unul extrem de captivant şi plin de suspans. Personajele încearcă să treacă peste pierderea Elenei, însă forţe nevăzute complică lucrurile. Elena încearcă şi ea să îşi ajute prietenii atât cât poate, dar aceştia au de înfruntat un pericol mai mare decât toate cele întâlnite până acum. Mi-au plăcut şi de această dată personajele bine conturate, atmosfera creată, situaţiile limită pe care le-au avut de înfruntat protagoniştii şi modul în care lucrurile revin pe drumul cel bun cand eşti pe punctul de a-ţi pierde şi ultima fărâmă de speranţă.

Nota: 4/5

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s