Nesaţul (Jurnalele lui Stefan #3)

url

Titlu: Nesaţul 

Titlu original: The Craving

Editura: Leda

Autor: bazat pe romanele lui L.J. Smith şi pe scenariul serialului de televiziune realizat de Kevin Williamson & Julie Plec

Anul apariţiei: 2011

Nr. pagini: 288

Descriere:

Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a petrecut în realitate între Stefan, Damon şi Katherine… şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele Vampirilor.

După ce fratele său îl trădează la New Orleans, Stefan caută un nou început în Manhattan. Jurând să nu mai facă rău niciodată vreunei fiinţe umane, el bântuie străzile New Yorkului, încercând să dispară în haosul marelui oraş. Dar tocmai când crede că a lăsat trecutul în urmă, Stefan descoperă că nu va putea niciodată scăpa de fratele lui.

Căci Damon are planuri mari pentru fraţii-vampiri Salvatore… fie că-i sunt pe plac lui Stefan, fie că nu. Împreună, ei fac senzaţie la New York. Când isprăvile lor ajung în paginile mondene ale ziarelor, un vechi duşman îşi face apariţia: unul pornit să se răzbune.

Părerea mea:

De această dată se pare că lucrurile revin cât de cât la normal, iar personajele se întorc la obiceiurile cu care m-au obişnuit şi care i-au făcut cunoscuţi. Damon devenine conştient de Puterea lui, iar Stefan decide să stea departe de oameni şi de fratele său. Damon are însă alte planuri, şi în scurt timp Stefan se vede foţat să se căsătorească. Deşi Damon pare personajul negativ, lucrurile nu stau chiar aşa, iar adevăratul duşman pândeşte din umbră, hotărât să se răzbune.

Volumul a fost unul foarte captivant, plin de suspans şi de lucruri neprevăzute, iar povestea ia o întorsătură neaşteptată. Divergenţele dintre cei doi fraţi şi problemele prin care au trecut aceştia de-a lungul timpului prezentate în această serie mă fac să admir legătura care a rămas între Stefan şi Damon şi faptul că în adâncul sufletului lor aceştia nu au uitat niciodată că sunt fraţi.

Nota mea: 4/5

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s