Secretul Ariei (Micuţele mincinoase şi secretele lor #3) – Sara Shepard

Secretul-Ariei

Titlu: Secretul Ariei

Titlu original: Pretty Little Secrets

Autor: Sara Shepard

Editura: Leda

Anul apariţiei: 2012

Nr. pagini: 176

 

Descriere:

În Rosewood, Pennsylvania, e vacanţă… Toată lumea se relaxează, dar mai ales Hanna, Emily, Aria şi Spencer. Ucigaşul lui Alison este la închisoare, iar A. a murit. Şi totuşi… în oraş a apărut o nouă ameninţare. Eu! Sunt noua A. şi stau la pândă.

Regula numărul unu: să-ţi cunoşti prada! Aşa că sunt cu ochii zi şi noapte pe Hanna, Emily, Aria şi Spencer. De regulă, în vacanţă se-ntâmplă multe lucruri ciudate şi totul rămâne secret. Dar… ia ghiciţi! Da, eu văd totul. Iar acum vă voi dezvălui toate secretele micuţelor mincinoase. E rândul Ariei…

Excursia plănuită de tatăl său se dovedeşte a fi un fiasco, aşa că se întoarce singură acasă. Temerile ei că se va plictisi nu se confirmă, pentru că are parte de o vizită-surpriză care-i va reaprinde vechea pasiune pentru… Islanda. Deşi lucrurile nu se sfârşesc tocmai bine, Aria e convinsă că n-o să afle nimeni nimic despre aventura ei. Noroc cu mine, că am stat cu ochii pe ea…

Părerea mea:

De această dată o găsim în centrul atenţiei lui A. pe Aria, care pleacă la munte împreună cu tatăl şi fratele ei, excursie organizată cu ocazie sărbătoririi Solstiţiului. Speranţa de a petrece o vacanţă liniştită alături de familia ei se spulberă în momentul în care Aria află că şi iubita tatălui ei este invitată. Aceasta se întoarce în Rosewood, dezamagită că îşi va petrece vacanţa singură, însă lucrurile iau o întorsătură neaşteptată când Aria se trezeşte în faţa uşii cu fostul ei iubit din Islanda, Hallbjorn.

Bineînţeles că vacanţa Ariei devine oricum numai plictisitoare nu, iar deciziile pe care le ia pentru a-l ajuta pe Hallbjorn să iasă din probleme m-au şocat şi m-au dezamăgit în acelaşi timp. Aria s-a făcut remarcată prin naivitatea ei şi prin modul în care tratează în joacă nişte lucruri atât de serioase. Nu am putut să nu observ diferenţa dintre Aria cea matură din serial, şi Aria din carte, care vede lumea ca fiind colorată doar în roz. Mă bucur că situaţia a fost salvată în cele din urmă, iar în final Aria a reuşit să îşi îndrepte isprăvile.

Nota: 3,5/5

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s