Secretul lui Emily (Micuţele mincinoase şi secretele lor #2) – Sara Shepard

micutele-mincinoase-si-secretele-lor-e28093-partea-2-e28093-secretul-lui-emily

Titlu: Secretul lui Emily

Titlu original: Pretty Little Secrets

Autor: Sara Shepard

Editura: Leda

Anul apariţiei: 2012

Nr. pagini: 176

 

Descriere:

În Rosewood, Pennsylvania, e vacanţă… Toată lumea se relaxează, dar mai ales Hanna, Emily, Aria şi Spencer. Ucigaşul lui Alison este la închisoare, iar A. a murit. Şi totuşi… în oraş a apărut o nouă ameninţare.

Eu! Sunt noua A. şi stau la pândă.

Regula numărul unu: să-ţi cunoşti prada! Aşa că sunt cu ochii zi şi noapte pe Hanna, Emily, Aria şi Spencer. De regulă, în vacanţă se-ntâmplă multe lucruri ciudate şi totul rămâne secret. Dar… ia ghiciţi! Da, eu văd totul. Iar acum vă voi dezvălui toate secretele micuţelor mincinoase.

Să continuăm cu Emily… La îndemnul mamei ei şi cu anumite scopuri… secrete, Emily ajunge să joace rolul lui Moş Crăciun. Îşi face patru noi prietene foarte bune – spiriduşii care o ajută să le împartă daruri copiilor, dar lucrurile nu merg cum îşi propusese ea. Nu mi-a fost deloc greu să o urmăresc din umbră, aşa că iată-mă povestindu-vă ce i s-a întâmplat…

Părerea mea:

La fel ca şi în Secretul Hannei, acţiunea are loc în timpul vacanţei de Crăciun, pe parcursul a câtorva zile. De data aceasta cea care intră în vizorul lui A. este Emily, aceasta fiind rugată de mama ei să se angajeze la Mall ca Moş Crăciun. Scopul ei este de a se apropia de un grup de fete care este bănuit a fi responsabil de o serie de furturi de decoraţiuni, şi de a afla mai multe despre planurile lor. Emily se apropie însă prea mult de acestea, şi pune în pericol planul mamei sale.

Acţiunea acestui volum mi s-a părut a fi mai alertă decât a primului, iar Emily, deşi nu a suferit vreo schimbare majoră, m-a surprins în mod plăcut. A reuşit să se integreze în grupul Spiriduşilor Veseli, şi cu toate că lucrurile nu păreau că se vor termina cu bine, finalul a fost unul în spiritul Crăciunului. Cărticica am terminat-o foarte repede, şi la fel ca şi celelalte cărţi ale autoarei, a fost o lectură plăcută şi relaxantă, care m-a absorbit instant.

Nota:3,5/5

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s