Mai rău decât moartea (Vampirii Sudului #8) – Charlaine Harris

Mai rau decat moartea

Titlu: Mai rău decât moartea

Titlu original: From Dead to Worse

Autor: Charlaine Harris

Editura: Leda

Anul apariţiei: 2009

Nr. pagini: 384

Descriere:

„Mai multe mișcări imprevizibile decât la o tornadă… reușind să captiveze orice fan al seriei.” BookLoons

Comunitatea creaturilor supranaturale din Bon Temps, Louisiana, își revine de pe urma celor două dezastre: uraganul Katrina și măcelul provocat de bomba detonată la reuniunea vampirilor. Sookie Stackhouse este întreagă, dar încă în stare de șoc. Prea mulți vampiri fuseseră uciși sau răniți, iar iubitul ei, vârcolacul Quinn, se numără printre dispăruți. Între vampiri și vârcolaci tot nu e pace, mai sar scântei și se produc crime. Iar Sookie, prietenă a haitei și legată prin sânge de Eric Northman, liderul comunității locale a vampirilor, este prinsă în vârtejul acestor conflicte. Va înfrunta din nou pericole, chiar moartea…și, încă o dată, trădarea ființei iubite. Iar când totul se va termina, viața ei va fi schimbată pentru totdeauna… Să savurăm deci încă o cupă din cocktailul de fantezie, senzualitate și suspans oferit de Charlaine Harris!

„Charlaine face o treabă minunată, creând o eroină fermecătoare, absolut credibilă și convingătoare, cu toate că aceasta trăiește într-o lume bizară și inedită.” Publishers Weekly

Recenzie:

Un nou episod din seria Vampirii Sudului ne aduce și de această dată o porție copioasă de aventură, pericol, suspans și nu numai, pentru că viața lui Sookie a devenit un adevărat carusel de neprevăzut din momentul în care primul vampir și-a făcut apariția în Bon Temps. Acum lucrurile sunt cu mult evoluate și parcă nici nu știu când am ajuns de la primul la cel de-al optulea volum al seriei. De atunci multe s-au schimbat, multe persoane au venit și au plecat de lângă Sookie, dar de asemenea multe au rămas încă și continuă să îi fie alături.

Una dintre cele mai surprinzătoare apariții din acest volum a reprezentat-o pentru mine cea a străbunicului lui Sookie, Niall. Misterios și de o frumusețe nepământeană, acesta apare în viața telepatei cu totul și cu totul neașteptat. Iar cum apele lumii supranaturale nu sunt nicioadată liniștite prea mult timp, problemele dintre vârcolaci și cele ale vampirilor nu întârzie să apară. „Mai rău decât moartea” o pune pe Sookie în fața a o mulțime de probleme, pentru că a fi o telepată înconjurată de vampiri, vârcolaci, teriantropi, zâne și vrăjitoare numai ușor nu poate fi.

Nota: 4/5

Reclame

Un gând despre &8222;Mai rău decât moartea (Vampirii Sudului #8) – Charlaine Harris&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s